Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan ovat tervetulleita, kommentit, kyselyt sekä niin risut kuin ruusutkin.

Valmennuskutsut ovat erittäin tervetulleita, mutta myös lyhyet kilpailukutsut ovat sallittuja, niihin emme kuitenkaan vastaa. Muu mainostaaminen on kuitenkin kiellettyä!

Sähköpostista meidät saa myös kiinni osoitteesta virtuaali.julie@hotmail.com

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Piste
Kotisivut: http://muistoissa.suntuubi.com/?cat=68&lang=fi

04.09.2017 12:25
Ja tosiaan orin osoite ^^

Nimi: Piste
Kotisivut: http://reve.suntuubi.com/

04.09.2017 12:21
Hei !
Suuren surun ja murheen murtamana tulen ilmoittamaan, että Woodrow BAP on menehtynyt tänään. Ori päästettiin vehreämmille laitumille vanhuuden vaivojen vuoksi. Ilmoittamaan tulin, koska ori oli hevosenne le Rêve Winonan isä. Muutteletko sen tietoihin? Kiitos :)

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

09.08.2016 10:58
Hei vaan!
Teistä ei ole kuulunut aikoihin mitään, joten poistan teidän tässä remontin yhteydessä yhteistyölistoiltamme. Hyvää jatkoa tänne! :)

Nimi: Sonja VRL-11911
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

01.08.2016 22:20
Moikka!
DD's Crystalin emän sivut löytyvät nykyään täältä:
http://royalgear.suntuubi.com/fi/Tammat/Ami/

Nimi: Sonja VRL-11911
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

24.03.2016 18:13
Hei vaan!
Tulinpahan vain laittaman pikaiset kuulumiset Royal Gearin keväisestä elämästä!
Laatuarvosteluihin olen heti tähän vuoden alkuun saanut vietyä ennätysmäärän hevosia: kolmessa kuukaudessa suunnilleen yhtä paljon kuin koko viime vuonna! Rose ja Bae saavuttivat KRJ I- ja II-palkinnot. Useampi hevonen on ehtinyt kantakirjaan, ja myös varsa-arvosteluissa on tullut menestystä. Talliin saatiin myös ensimmäinen ERJ-palkittu oma kasvatti, kun Celeste RGE nappasi ERJ I-tittelin! Nyt enää jännätään kahden hevosen tuloksia YLA:sta, kahden KV:sta, yhden KWPN:stä ja vielä kahden ihanan Rêven kasvatin tuloksia ERJ:stä :)
Muuten on tullut aloiteltua vuosi rauhallisesti. Näyttelyihin olen osallistunut aktiivisesti ja järjestin ensimmäiset omatkin, mutta muut kilpailut on osittain jääneet vähemmälle. Olen onneksi saanut myytyä melkein kaikki vanhemmat kodittomiksi jääneet kasvatit hyviin koteihin, joten huhti-toukokuussa voidaan taas iskeä uudet ihanuudet markkinoille. Tervetuloa ostoksille silloin! ;)
Erittäin hyvää pääsiäistä ja kevään jatkoa! <3
Terkuin, Sonja

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Etusivu/

22.12.2015 14:39
Valitettavasti joudun poistamaan teidät yhteistyölistaltamme, sillä vaikutatte kovin epäaktiivisilta :/

Nimi: Sonja VRL-11911
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

20.12.2015 22:11
Joulutervehdys!
Huhhuh, kohta onkin taas yksi vuosi pulkassa ja uusi edessä! Toivottavasti teidän vuotenne on ollut yhtä onnistunut kuin meidänkin! Ja tosiaan meille saa ja pitääkin tulla tarinoimaan tästä kyseisestä vuodesta, sekä ennen kaikkea tulevaisuuden suunnitelmistanne! ;)

Jos nyt reippaasti tehdään katsaus Royal Gearin viime vuoteen, niin se on kyllä tähän astisista virtuaalihevosteluvuosistani ollut kaikkein onnistunein. Talliin saatiin vuoden aikana monen monta upeaa hevosta ja olen vihdoin ja viimein onnistunut hinaamaan hevosia myös laatiksiin. Kantakirjaan vuoden aikana pääsi II-palkinnolla Skipper, Matu, Nova, Theia, Ami, Wellu, Devil, Luke, Bae, Nelli, Arya, Cia ja Clara, sekä III-palkinnolla Joy, Rea ja Cino. Innostuin myös varsa-arvosteluista ja nyt on meilläkin EV- ja KV-palkittuja nuorukaisia! Tallissa seisoo Devilin lisäksi kaksi muuta ERJ-I palkittua ratsua, Wellu ja Ami nimittäin. Ami on lisäksi saavuttanut YLA1-palkinnon. Theia jäi ERJ:ssa heikkojen sukulaispisteiden takia II-palkinnolle ja Wellu YLA:ssa vain pisteen päähän ykkösestä. Nämä uusitaan kevään aikana ykkösiksi! Eilen hevosten taivaaseen laukkasi ensimmäinen hannovertammani Dance Again, jolle sain ennen kuolemaa haalittua KRJ-III (sukupisteet olemattomat) ja YLA2 tittelit. Nyt en malta odottaa, että pääsen sen hienoja jälkeläisiä esittelemään laatiskehiin! Muutenkin talli on täynnä tekstejä vailla laatisvalmiita hevosia, joten yritän nyt reippaasti urakoida pk-merkintöjä ja luonteita!
Vuoden aikana Royal Gearissa syntyi 13 hannoveria ja 24 hollantilaista. Ihana huomata, miten KWPN on todella nostanut asemaansa virtuaalimaailmassa! Tällä hetkellä pääosin kaikki kasvatit ovat myös hyvissä ja aktiivisissa kodeissa muutamaa lukuun ottamatta, kiitos siitä! Tämän hetkinen kasvatusrytmi on tuntunut hyvältä ja ajattelin sitä ehkä hieman hidastaakin. Tässä nyt nämä syysmarkkinat meni hieman kiven alle, kun oli niiiiin monta hyvää tammaa ja sitten kas kummaa kun olikin yhtäkkiä vino pino varsoja myynnissä, vaikkei omaan talliin mahtuisi kuin muutama :'D Onneksi on tosin nyt tuolla tausta meiningeissä tuo Yaryna, minne on hyvä laittaa odottelemaan ostajaa ja kilpailla samalla, ettei turhan kauaa pölyty pelkkänä tekstinpätkänä hyvät hevoset :) Seuraavan kerran tulee uusia varsoja talviteemaisilla nimillä helmikuun lopuilla, joten tulkaahan silloin taas shoppailemaan ;) Tälläkin hetkellä on kymmenkunta kasvattia myynnissä, kun muutama pidempipolvinen palautui ja osa syysmarkkinoiden hevosista menee tosiaan Yarynaan (siirto tosin vaiheessa xD). Itsellenikin ahmin siitä parhaat palat ja talli onkin sitten, kun ne saan lisäiltyä, yhtä hannovertammaa vailla täysi. Laitoin itselleni virallisen hevosrajan nyt siksi aikaa, että saan oikeasti yli puolet hevosista laatiksiin. Noh, sellaista siis kasvatusmaailmassa. Ainoa mitä olen tässä pohdiskellut on, että pitäisiköhän sitä alkaa laajentaa varovasti kasvatusta myös noihin pidempipolvisiin. Tällä hetkellä omat hevoset rajautuvat evm:sta 4-polvisiin, ja myyntiin lähtee max. 5-polvisia. Oishan se aikaa siistiä duunailla joku superhieno KWPN, jolta löytyis erinomainen yli 8-polvinen suku ja sieltä löytyis meidän rakkaita kantaoreja, kuten vaikka Devil's Song tai Werneri's World x3
Muutamat viime viikot, vai menikö tuossa kuukausikin, Royal Gear oli hieman hiljaiselossa. Onnistuin lokakuun aikana kilpailemaan todella ahkerasti, kuten olin suunnitellutkin, mutta sain tulokset lisäiltyä vasta hiljattain (ei enää ikinä 60 kutsun ryppäitä...). Koska olen urheasti päättänyt, että tätä hommaa tehdään täysin oman fiilikseen mukaan, niin jäin vain rauhassa odottelemaan uutta innostuspiikkiä ja annoin tallin nauttia syyslomasta. Sieltähän se intopiikki taas ilmestyikin ihan tyhjästä ja nyt on taas hyvät fiilikset virtuaalitouhuissa :)
Minä ihan itse puolestani olen ollut viimeiset pari kuukautta pelkkää hymyä ja riemua. Jotenkin vaan homma rullaa tosi hienosti nyt eteenpäin niin koulussa kuin ihmisten kanssa muutenkin, joten ihme kyllä tämä surkea sää ei ole onnistunut lannistamaan minua. Joulufiilikset on valtavat ja olen käynyt hirveästi tallilla viime päivinä touhuilemassa rakkaan vuokrahevoseni kanssa, kun omistaja on ollut kiireinen. Wanhojen tanssit lähestyy ja kouluhommiekin tekeminen on lähinnä aiheuttanut kumallista riemun tunnetta viime aikoina. Yrityksenä olisi tässä lomalla kirjoitella neljä historian esseetä itsenäisen kurssin suoritusta varten ja lukea enkun kurssia varten tuo romaani loppuun, niin saisi lukupäiväkirjan tehtyä jo lomalla valmiiksi. Lisäksi olisi sekä terveystiedossa että biologiassa tutkimuskurssi meneillään, huh! Kyllähän sitä jaksaa, kun syö hyvin ja nukkuu! Syönyt kyllä olen, mutta nytkin kello lähestyy jo keskiyötä... :D

Tämäpä venähti ihan hirmuisen pitkäksi ja vieläkin tuntuu, että jotain jäi sanomatta :D Palataa niihin sitten ensi vuoden puolella uusien kirjeiden merkeissä! Älyttömän hyvää joulua kaikille ja menestystä vuodelle 2016!! <3
Terveisin, Sonja

Nimi: Stella
Kotisivut: http://www.peltolantila.suntuubi.com/

19.12.2015 20:09
Hei!, miten olisi linkinvaihto? voitko vastata meidän viekkuun niin huomaan varmemmin! :3

Nimi: Sanni
Kotisivut: http://posliinihevonen.suntuubi.com/

12.12.2015 09:54
Kevätkauden avauskilpailut 01.01.2016!
Luokkia kilpailussa on tällä kertaa vain esteille, mutta monella eri korkeudella.
Tervetuloa osallistumaan ja tsemppiä kaikille!

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Etusivu/

10.09.2015 15:15
Heippa kaikki Defectiven yhteistyöläiset ja linkinvaihtajat sekä te muut, jotka tämän viestin saatte :)! Defective on heinäkuusta saakka näyttänyt ulospäin erittäin epäaktiiviselta, mutta todellisuudessa kulissien tapana on tapahtunut paljon. Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen (http://defe.virtuaalitalli.fi/fi/Etusivu/) ja tästä päivästä alkaen kaikki hevoset löytää sieltä. Mikäli minulla on omistuksessani sinun kasvattejasi, entisiä hevosiasi tai sinulla on meiltä kasvatti, toivoisin että päivität linkkisi. Olen itse niin laiska etten jaksa alkaa jokaiselle erikseen linkkejä laittamaan (:D), mutta jokaisen hevosen sivulla on linkki sen uusille sivuille.

Ystävällisin terveisin, Ciara

Nimi: Miimu
Kotisivut: http://springhill.suntuubi.com/?cat=38

02.09.2015 18:58
Pienimuotoinen taukomme on ohi ja palaamme kisakuvioihin järjestämällä viiden estekilpailun ryppään 19. - 23. syyskuuta. Tervetuloa kisaamaan!

Nimi: Juuli VRL-13881
Kotisivut: http://kkvictoria.suntuubi.com/

28.08.2015 07:53
Kilpailukutsu | ERJ | 25.9.2015
Kilpailukeskus Victorian ensimmäiset ERJ-kilpailut saapuvat. Luokkia on viisi, aina metristä 150 senttiin. Osallistu nyt - luokkiin mahtuu 30 ratsukkoa - ennen kuin paikkasi viedään!

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://www.defective.suntuubi.com/

17.08.2015 14:39
Siriuksen ja Krissen varsan sivut: http://larski.arkku.net/orion.html
Yllättävän nopeasti sain varsan myytyä ja löysin sille kivan kodinkin :)!

Nimi: Piste
Kotisivut: http://reve.suntuubi.com/

03.08.2015 21:49
Kaikki vaikuttaisi olevan ok le Rêve Winonan sivuilla, joten sen saa puolestani rekisteröidä :) Lisäilen tamman sen vanhempien tietoihin !

Nimi: Ciara VRL-12454

31.07.2015 21:45
Tuleeko muuten teidän kasvattajanimelle vai saanko tamman liisaukseen?

Nimi: Ciara VRL-12454
Kotisivut: http://defective.suntuubi.com/fi/Orit/Sirius%20RGE/

31.07.2015 17:32
Heissan!
Tulin kyselemään astutusta, koska orini Sirius RGE alkaa pikkuhiljaa olla laatisvalmis, mutta jälkeläisnäyttöä kaivataan. Sirius on 4-polvinen hannover ja ajattelin, että teidän DD's Crystal voisi olla Siriukselle sopiva morsian :) Mitä nyt nopeasti vilkaisin niin suvuissa ei tainnut olla yhtään samoja nimiäkään. Varsa tulisi todennäköisesti myyntiin, ellette te halua sitä Korppikallioon ottaa. Ja varsa varmaankin tulisi teidän kasvattajanimen alle..?
Ja Siriuksen sivut siis kotisivut-kohdassa :D (huoh, tulipas taas pitkä ja sekava viesti, toivottavasti asiani kuitenkin välittyi ruudun sinne puolelle)

Nimi: Ainsku VRL-12680
Kotisivut: http://www.queridotalli.suntuubi.com/?cat=82/

31.07.2015 17:09
Queridossa järjestetään villit esteratsastuskilpailut 30.8.2015, VIP 29.8. Tervetuloa kilpailemaan!

Nimi: Naomi
Kotisivut: http://gothamstable.suntuubi.com

28.07.2015 13:40
Tervetuloa osallistumaan villijaoksen kilpailuviikkoon 7.-11.8. (VIP 6.8.). Lajeja joka lähtöön ja samalla kaikki haut auki. Tervetuloa koko talli porukalla :)

Nimi: Jenny
Kotisivut: http://kiitolantalli.suntuubi.com/

24.07.2015 10:00
Tervetuloa Kiitolan syyskilpaan! Kisoissa on vielä vähän tilaa, joten jos on mielessä osallistuminen niin kiiru vilkkaa kisaviekulle!

Nimi: Sonja VRL-11911
Kotisivut: http://www.royalgear.suntuubi.com/

21.07.2015 19:06
Heips!
Yhteistyö sopii, kiva saada lisää väkeä listoille! :)

Vastaus:

Jeij, lisäilen teidät :)
-Julie

Yksityinen viesti

21.07.2015 16:21

Nimi: Piste
Kotisivut: http://reve.suntuubi.com/

21.07.2015 16:06
Ja yhteistyö ei valitettavasti nyt onnistu, sillä listoillamme ei ole tilaa tällä hetkellä :/

Vastaus:

Harmi :/
-Julie

Yksityinen viesti

21.07.2015 16:05

Yksityinen viesti

17.07.2015 16:40

Nimi: skeleton
Kotisivut: http://rivervale.w2.fi/

16.07.2015 23:06
Tässä tää nyt olis! En voinut tehdä mapattua ulkkaa, Java-ohjemani crashasi eikä voinut editoida x( Mutta itsestäni ainakin ihan kiva, modernisuutta huokuva, mutta silti kävijöille lämmin :)

Copyt laitoin alagrafiikkaan, niistä ei tarvitse sen kummemmin murehtia :)

PS! Noista hevosten sivuista, tein mallisivun, jonka voit kopioida ja liittää hevosen sivuille. Se tapahtuu niin, että klikkaat editorissa oleva "Koodi" -kohtaa, kopioit kaiken tekstin mitä siinä on, ja liität haluamasi sivun editorissa "Koodi" -kohtaan. Kysele, jos tarvitset lisää apua niissä, autan mielelläni :)

Vastaus:

Jes kiitos! Tää on kyl tosi kivan näkönen :)
-Julie

Korppikallio on virtuaalitalli

webdesign © skeleton 2015 │ ulkoasun kuva © Myprofe CC BY-NC-SA 2.0
©2019 Korppikallio - suntuubi.com